Pyszniutkie pierogi ruskie | Jak zrobić mega dobry farsz i ugotować pierogi

Pierogi ruskie powinny być ulepione z cienkiego ciasta i wypełnione dobrym farszem. Sztuką jest zrobienie i doprawienie farszu, tak aby pierogi uwodziły delikatnym, ale wyrazistym smakiem. Jak zrobić farsz i jak ugotować ruskie pierogi zobaczysz w moim filmie.

Składniki na farsz:
Ziemniaki (waga po obraniu) - 550 g
Twaróg półtłusty - 250 g
Cebula (mała) - 1 sztuka
Sól
Pieprz
Masło - 2-3 łyżki
Pierogi gotowane przez 6 minut od momentu kiedy wszystkie wypłynęły. Do garnka wrzuciłam 37 pierogów jednorazowo stąd taki czas gotowania.

Jak zrobić idealne ciasto na pierogi, link do filmu: https://youtu.be/244V6cHvZko

Kuchnia Pyszności to sprawdzone przepisy na pyszne jedzenie.
Dokładnie pokazuję jak, z czego i co robię - nie pomijając żadnych ważnych "drobiazgów", które decydują o końcowym sukcesie.

Music: biblioteka audio You Tube

Kontakt w sprawie współpracy: kuchniapysznosci[małpka]gmail.com

Prawa autorskie zastrzeżone.
Jeśli chcesz użyć fragmentów lub całości filmu zapytaj o zgodę.