Papryka po węgiersku

Papryka po Węgiersku, to bardzo lekkie wręcz dietetyczne danie,
niezwykle kolorowe, składające się z bardzo dużej ilości warzyw
z dominacją papryki i pomidorów, lekko przełamane mięsnym akcentem w postaci boczku. Można je podawać z pieczywem lub ryżem lecz do pełni smaku nie potrzebne są dodatki. Bez nich
świeże warzywa w połączeniu z delikatnym smakiem boczku i przyprawami smakują wręcz wyśmienicie. Życzymy smacznego i szybkiego wykonania papryki po węgiersku.

Zostaw komentarz pod tym filmem, będzie nam bardzo miło
-----------------------------------------------------

Zasubskrybuj nasz kanał na youtubie
nie przegapisz nowych smacznych przepisów
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=smaczneprzepisy
-----------------------------------------------------

Polub nasz smaczny profil na facebook-u: http://www.facebook.com/smaczneprzepisyPL
-----------------------------------------------------

Wejdź i zobacz tysiące przepisów na
http://www.Smaczne-Przepisy.TV
-----------------------------------------------------