Papryka Faszerowana Twarogiem i Tuńczykiem

Propozycja na pyszną paprykę faszerowaną białym serem i tuńczykiem, papryka jest bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu, rewelacyjnie nadaje się do podania na obiad jako drugie danie lub na kolacje.

Będziemy potrzebować:

2 duże strąki papryki czerwonej
300 g białego sera
1 puszka tuńczyka duże kawałki
100 g chleba bez skórki
1 jajko - rozdzielone żółtko od białka
50 ml mleka
sól , pieprz
olej lub oliwa do posmarowania papryki i naczynia przed pieczeniem

Zapraszam również do odwiedzenia mojego bloga Uwaga Babcia Gotuje , na którym znajduje się dokładny opis przygotowania papryki faszerowanej. Jeżeli na filmie pokazałam coś nie dokładnie to w przepisie na blogu na pewno to opisałam dokładniej.
http://uwagababciagotuje.blogspot.com/2015/10/papryka-faszerowana-twarogiem-i.html

i zachęcam również do polubienia Babci na Facebook :)
http://www.facebook.com/UwagaBabciaGotuje

Pozdrawiam serdecznie