Bezglutenowe babeczki cytrynowe

Polecam dziś przepis na przepyszne bezglutenowe babeczki cytrynowe, chrupiące z zewnątrz, mięciutkie w środku i cudownie pachnące cytryną.

Link do przepisu na blogu: https://kawazmlekiem2017.blogspot.com/2014/10/babeczki-cytrynowe-bezglutenowe.html

Muzyka:
Audionautix: Cool Ride – na licencji Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

___________________________________________________________________________
ENGLISH VERSION: Gluten-free lemon muffins
Ingredients:
- 50 g of amaranth flour
- 50 g of corn flour
- 80 g of potato starch
- 20 g of rice flour
- 50 g of butter
- 1 lemon
- about 100 ml of milk
- 2 eggs (yolks and whites separately)
- a half cup of sugar
- a half teaspoon of baking soda
- pinch of salt
- powdered sugar
___________________________________________________________________________

Wykonawca: http://audionautix.com/
BLOG - https://kawazmlekiem2017.blogspot.com
FACEBOOK - https://www.facebook.com/Kawa-z-mlekiem-144726093052336/
INSTAGRAM - https://www.instagram.com/kawazmlekiem2017/
TWITTER - https://twitter.com/Kawazmlekiem17

#babeczki #mufinki #babeczkicytrynowe