482 odcinek programu „Ewa Gotuje"

W 482 odcinku programu kulinarnego Ewa Gotuje prowadząca zaprosiła widzów do Zawoi. Przygotowała domowy keto chleb i hummus. Na danie główne podała nietypowy gulasz z dorsza, a na deser - włoski klasyk, czyli semifreddo. Odkryj wszystkie pyszne receptury!

Polecane artykuły

Informacje Co na obiad w piątek bez mięsa? Proste i szybkie w przygotowaniu przepisy

Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...

8
Informacje Krówki tailor-made od Cukrówek – nadaj swojej imprezie wyjątkowy charakter

Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...

0
Ewa gotuje Ewa gotuje: Szparagi zapiekane z jajkiem, burgery z pstrąga i sernik na zimno

Kiedy na dworze robi się coraz cieplej, w kuchni Ewy Wachowicz pojawiają się pyszne wiosenne przepisy. Nie zabraknie zielonych szparagów w wersji z...

2
Informacje Wybrano najlepsze pizzerie w Europie. W rankingu mamy dwie polskie

Popularny włoski przewodnik „50 Top Pizza” na liście najlepszych pizzerii w Europie umieścił dwie polskie restauracje. Dowiedz się, gdzie w naszym...

7

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto arbuz

Ciasto na szpinakowym biszkopcie z kremem mascarpone i galaretką arbuzową. Pr...

Odsłon: 74

60 min
1
15 min
2
Przetwory Syrop z kwiatów czarnego bzu

Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...

Odsłon: 33

>60 min
1
15 min
8