Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
477. odcinek programu „Ewa Gotuje”
Rosół z pierogami faszerowanymi białą kiełbasą, jaja po szkocku i kruchy mazurek. To propozycje Ewy Wachowicz na pyszny wielkanocny obiad. Jak przygotować dania? Obejrzyj 477. odcinek programu "Ewa gotuje".
Polecane artykuły
Kiedy na dworze robi się coraz cieplej, w kuchni Ewy Wachowicz pojawiają się pyszne wiosenne przepisy. Nie zabraknie zielonych szparagów w wersji z...
Popularny włoski przewodnik „50 Top Pizza” na liście najlepszych pizzerii w Europie umieścił dwie polskie restauracje. Dowiedz się, gdzie w naszym...
Młode szyszki sosny nie tylko pięknie pachną, ale też cechują się wieloma właściwościami. Można przygotować z nich syrop i przetwory, które pomogą...
Podczas spaceru po lesie możesz natrafić na wiele ciekawych roślin, które swoje zastosowanie mają zarówno w kuchni, jak i ziołolecznictwie. Dziś pr...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Doprawione odrobiną mięty!
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Buliony
- Warzywa
- Mięso
- Jagnięcina
- Podroby
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Majeranek
- Mięta
- Pierogi
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Jajka
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Kotlety
- Ciasta
- Surówki
- Bułki
- Jajka
Odsłon: 212
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 231