Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
466. odcinek programu Ewa Gotuje
W 466. odcinku programu „Ewa Gotuje" tematem przewodnim był szybki obiad. Ewa Wachowicz postawiła na owocowo-warzywną zupę, błyskawiczne leczo i zaskakujący deser. Dowiedz się, jak zrobić te smakołyki.
Polecane artykuły
Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...
Sponsorowane
Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...
Kiedy na dworze robi się coraz cieplej, w kuchni Ewy Wachowicz pojawiają się pyszne wiosenne przepisy. Nie zabraknie zielonych szparagów w wersji z...
Popularny włoski przewodnik „50 Top Pizza” na liście najlepszych pizzerii w Europie umieścił dwie polskie restauracje. Dowiedz się, gdzie w naszym...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3081
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 222