Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
464. odcinek programu Ewa Gotuje
11 listopada obchodzimy Święto Niepodległości. Z tej okazji Ewa Wachowicz przygotowała dla widzów tradycyjne, rozgrzewające danie kuchni polskiej. W programie podzieliła się również przepisem na aromatyczną, rozgrzewającą zupę krem z pieczonych warzyw. Na deser zaproponowała drożdżówkę z twarogowym nadzieniem. W 464. odcinku programu „Ewa gotuje” okazała też, jak zrobić wspólnie z dziećmi biało-czerwone kotyliony oraz pochwaliła się, gdzie co roku umieszcza polską flagę.
Polecane artykuły
Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...
Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...
Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...
Sponsorowane
Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Jagody
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Ciasta
- Torty
- Jajka
Odsłon: 5292
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 106