451. odcinek programu Ewa Gotuje
W 451. odcinku „Ewa Gotuje" widzowie poznali kolejne inspirujące przepisy Ewy Wachowicz. Prowadząca rozpoczęła gotowanie od przyrządzenia sycącej zupy koperkowej z pulpetami, a następnie zdradziła przepis na wiosenną tartę ze szparagami. W programie nie mogło też zabraknąć receptury na przekąskę i wyjątkowy deser. Przekonaj się, czym tym razem Ewa Wachowicz zaskoczyła swoich widzów.
Polecane artykuły
Chociaż ciasta z jabłkami znajdziemy w menu wielu kuchni świata, to właśnie polska szarlotka robi prawdziwą furorę wśród zagranicznych turystów. W...
Szparagi to warzywa, które wyróżniają się nie tylko bogactwem składników odżywczych, ale również doskonałym smakiem i ogromną uniwersalnością. Plan...
W sklepach znajdziemy wiele rodzajów kiełków, najczęściej spotkać można te z rzodkiewki, słonecznika, brokułów, czy lucerny. Kryją w sobie moc wita...
Szparagi to warzywa cenione nie tylko za wyjątkowy smak, ale również bogactwo substancji odżywczych i mnogość zastosowań w kuchni. Możesz przyrządz...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 110
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
- Impreza
- Walentynki
- Halloween
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Kremy
- Owoce
- Truskawki
- Podroby
- Ciasta
- Kremy
Odsłon: 12492
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
- Walentynki
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Szparagi
- Mięso
- Kurczak
- Podroby
- Bazylia
- Makarony
- Kremy
- Makaronowe
Odsłon: 71
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Dietetyczne
- Warzywa
- Ziemniaki
- Fasolka
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Rozmaryn
- Dla zdrowia
Odsłon: 39