444. odcinek programu "Ewa Gotuje"
W sobotę 19 marca w swoim programie Ewa Wachowicz przygotowała potrawy z egzotyczną nutą. Na przystawkę zaproponowała krem z batatów i soczewicy. Następnie zaprosiła widzów na danie główne, czyli pieczone podudzie indyka podane z sosem czekoladowym. Zdradziła również przepis na pyszną ensaimadę. Sprawdź, jak przyrządzić te pyszności!
Polecane artykuły
Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...
Sponsorowane
Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...
Kiedy na dworze robi się coraz cieplej, w kuchni Ewy Wachowicz pojawiają się pyszne wiosenne przepisy. Nie zabraknie zielonych szparagów w wersji z...
Popularny włoski przewodnik „50 Top Pizza” na liście najlepszych pizzerii w Europie umieścił dwie polskie restauracje. Dowiedz się, gdzie w naszym...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
- Grill
- Polska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203