420. odcinek "Ewa Gotuje"
Sezon grillowy Ewa zainaugurowała... treningiem w ogrodzie – z hantlami oraz na ławeczce. W kuchni przygotowała zupę krem z liści botwinki. Pokazała też, jak zamarynować młode buraczki. Na danie główne zaproponowała dietetyczne kotlety mielone z łopatki wieprzowej i kaczej piersi, pieczone na rozgrzanej płycie bez grama tłuszczu i podane z sałatką na bazie roszponki. Deser będzie na zimno, autorka programu przygotuje piankę z truskawkami.
Polecane artykuły
Szybka w przygotowaniu i niezwykle aromatyczna - Polacy właśnie za to uwielbiają kaszankę z grilla. Jaki jest przepis na to, żeby nie pękała podcza...
Majówka to świetna okazja do rozpoczęcia sezonu grillowego. Wiele osób nie może doczekać się soczystej karkówki czy szaszłyków. Jednak większość wy...
Masz problem z jedzeniem odpowiedniej ilości warzyw i owoców w ciągu dnia? Dobrym sposobem jest przemycenie ich w formie zdrowego smoothie. Jeśli o...
Wiosna nadeszła, a wraz z nią - ogromna ochota na grillowanie. Jeśli pogoda dopisze, nie siedźcie w domu, tylko wybierzcie się na zewnątrz, by wspó...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 10150
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 301