418. odcinek "Ewa Gotuje"
Tym razem Ewa Wachowicz sięgnie po jedne z ostatnich, jesiennych zapasów i na kiszonych pomidorach ugotuje zaskakującą w smaku zupę. Pokaże również jak w pomysłowy sposób wykorzystać ziemniaki „z wczoraj” – zapiekając je z klopsikami. Natomiast na deser będzie ciasto z mrożonymi borówkami – tym razem w ramach akcji czyszczenia zamrażarki.
Polecane artykuły
Wiele osób zauważa, że po 40-stym roku życia metabolizm zwalnia. Jeżeli chcesz zadbać o zdrowie, a jednocześnie czujesz, że twoja forma z wiekiem s...
Gotowanie zdrowych posiłków jest kluczowe w procesie utraty wagi. Nie oznacza to jednak, że twoje dania mają być mdłe i nijakie. W poniższym artyku...
W przedświątecznym odcinku programu "Ewa gotuje", prowadząca podzieli się z widzami fantastycznymi przepisami na potrawy, które warto zaserwować na...
Każdy zna kilka polskich powiedzonek. Przetestuj swoją wiedzę dotyczącą przysłów związanych tylko z jedzeniem. Pamiętaj jednak, że „apetyt rośnie w...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
- Wielkanoc
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
- Gulasze
- Ciasta
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 179