416. odcinek programu „Ewa gotuje”
W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz rozpoczęła odcinek od ozdobienia drzewka wielkanocnego. Następnie przeszła do kuchni, gdzie zabrała się za przygotowanie świątecznych potraw. Zdradziła przepis na żurek benedyktyński, serwowany z twarogiem zamiast jajek. Następnie zabrała się za przyrządzenie dania głównego, na które podała klops z papryką oraz z sałatką ziemniaczaną. Na koniec gospodyni pokazała recepturę na sernik z piękną, wielkanocną dekoracją.
Polecane artykuły
Sponsorowane
Ostatnimi czasy preferencje żywieniowe Polaków bardzo się zmieniły. Coraz rzadziej przygotowujemy ciężkostrawne dania i często rezygnujemy z gęstyc...
Sponsorowane
Pamiętam, jak pierwszy raz zdecydowałam się na eksperyment z białym makijażem oczu, dodając do niego kolorową kreskę - efekt był oszałamiający i od...
Szczupła sylwetka to marzenie wielu osób, najprostszym sposobem, aby ją osiągnąć, jest oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta, deficyt kaloryczn...
Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4768
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Ziemniaki
- Kapusta
- Papryka
- Mięso
- Kurczak
- Grzyby
- Przyprawy
Odsłon: 937
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
- Walentynki
- Dietetyczne
- Owoce
- Jabłka
- Jajka
- Podroby
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Cynamon
- Płatki
- Ciasta
- Jajka
Odsłon: 211