Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do piekarnika wstawiamy kilka brytfanek z grzybami ułożonymi na papierze do pieczenia. Piekarnik zostawiamy otwarty ,grzyby suszymy z termo obiegiem w temperaturze 60 stopni. co jakiś czas przemieszać , Suszymy dobrych kilka godzin. Na drugi dzień dosuszyć w piekarniku nastawionym na 50 stopni z termo obiegiem.
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 113
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 61
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 13
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 68
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 113
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 61
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 13
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 68
Składniki