Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz zapach i smak chrzanu, jednak masz delikatne podniebienie? Ten piekący smak jest zbyt ostry? Mam na to dobry sposób!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1874
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1741
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1874
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1741
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
By chociaż odrobinę zniwelować to piekące uczucie na języku, wystarczy napić się mleka. Dlatego, by uczynić chrzan łagodniejszym należy go zamoczyć w mleku przed obraniem.