Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty sposób na kolorowy lukier, który zawsze wychodzi. Fot. Tijs Zwinkels / Flickr Aby zrobić maksymalnie prosty lukier, mieszam szklankę cukru pudru z sokiem z połówki cytryny. Jeśli mam ochotę zaszaleć i zrobić różowy - przed mieszaniem dodaję kilka kropel soku z wiśni. Fiolet można uzyskać sokiem jagodowym. Kurkuma sprawi, że lukier będzie pomarańczowożółty.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki