Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Patent mojej babci, niezawodny i równie szokujący do dziś ;)
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 187
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1069
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 517
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 66
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 187
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1069
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 517
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 66
Składniki
Aby rosół miał ładny kolor, i nie był "blady" do rosołu należy dodać buraka czerwonego. Burak niezwykle ożywia koloryt rosołu, należy jednak pamiętać, aby burak został wyjęty przed końcem gotowania. Pozostawiony w rosole po wyłączeniu palnika, zabarwi nam rosół na czerwono.