Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 41
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 111
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 25
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 41
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 111
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 25
Składniki
Prawidłowe temperatury i czas pieczenia ciast: • Beziki 110-120 stopni Celsjusza, 10-20 minut • Biszkoptowe 160-180 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Drożdżowe 160-180 stopni Celsjusza, 15-50 minut • Francuskie 250 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Półfrancuskie 250 stopni Celsjusza, 15-30 minut • Kruche 180-200 stopni Celsjusza, 20-30 minut • Półkruche 180-220 stopni Celsjusza, 20-30 minut • Piaskowe 160-200 30-45