Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pij ten napój codziennie, aby uniknąć przeziębienia i wzmocnić odporność
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 145
Składniki
W połowie szklanki cieplej wody rozpuść 1 łyżkę miodu. Zostawić na noc, aby miód "uwolnił" swoje prozdrowotne właściwości.
Rano wyciśnij sok z połowy cytryny i dodaj do wody z miodem. Wymieszaj i wypij przed śniadaniem. Pijąc ten napój codziennie w okresie od jesieni do wiosny unikam przeziębień więc polecam.