Jak dobierać przyprawy do mięs .

Zamiast stać i myśleć co dodać do czego zajrzyj do mojego posta i poznaj prawdę .

Jak dobierać przyprawy do mięs .

  1. Drób: Cebula, curry, cząber,tymianek, bazylia, estragon, kminek, majeranek, papryka ostra,papryka słodka ,pieprz czarny, pieprz kolorowy ,rozmaryn, seler, szałwia, sól,koperek,pietruszka Baranina : Cząber, estragon, majeranek, natka pietruszki, papryka czerwona słodka i ostra, pieprz czarny, pieprz kolorowy,szałwia, ziele angielskie,cebula ,czosnek,kminek,koper, Wieprzowina : Chili, curry, cząber, czosnek, kminek,liść laurowy, lubczyk, majeranek, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny, pieprz kolorowy, rozmaryn, sól, szałwia, tymianek,cebula,gorczyca,ziarenka smaku Wołowina: Czosnek, jałowiec, kminek, liść laurowy, lubczyk, majeranek, natka pietruszki, oregano, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny i kolorowy rozmaryn,curry,chili,cebula,koper,só,lziarenka smaku Ryby: Imbir,sól,koper,pieprz cytrynowy, liść laurowy, majeranek, natka pietruszki, papryka ostra, papryka słodka, pieprz kolorowy i czarny, rozmaryn, tymianek,ziele angielskie,cebula, Cielęcina: Bazylia, cebula, curry, czosnek, gałka muszkatołowa, gorczyca, majeranek, natka pietruszki, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny i kolorowy ,rozmaryn, seler, ziele angielskie,koper ,liść laurowy, sól

Polecane przepisy

zobacz więcej przepisów
8
dodaj do ksiazki
facebook