Prawdziwy włoski wieczór O! Mamma Mia!

26 września 2013 r. we włoskiej restauracji Castello na warszawskim Wilanowie odbył się romantyczny wieczór z włoską muzyką na żywo.

Tak przyjemnej imprezy dawno nie było! Hucznie świętowano nie zakończenie lata, ale wprowadzenie na rynek nowej, włoskiej marki makaronów Mamma Mia! produkowanych w 100 % z pszenicy durum.

 

Imprezę, którą swoją obecnością uświetnili między innymi: Katarzyna Cichopek, Andżelika Piechowiak, Katarzyna Skrzynecka z mężem Marcinem Łopuckim, Laura Łącz, Marta Wiśniewska, Danuta Błażejczyk, Anna Senderska, Anna Kalata i Piotr Kucharski poprowadzili: Paolo Cozza oraz Dyrektor Marketingu firmy Kupiec Gabriela Antczak. Wszyscy znakomicie bawili się przy włoskich przebojach wykonywanych na żywo przez Paolo Cozzę i zespół Jackpot. Dodatkową niespodzianką był pokaz tańca latino oraz loteria, w której można było wygrać wspaniałe nagrody. Główną atrakcją wieczoru była jednak prawdziwa włoska uczta, podczas której goście mogli skosztować potraw przygotowanych na bazie makaronów Mamma Mia! i przekonać się, dlaczego są one tak wyjątkowe.

 

Na zakończenie każdy z gości otrzymał zestaw makaronów Mamma Mia! dobre włoskie wino i świetny film, aby przedłużyć romantyczny włoski wieczór już w domu....

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Krem z palonej białej czekolady

Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...

Odsłon: 138

15 min
11
Ciasta Kremówka

Dwa płaty ciasta francuskiego przełożone dwoma kremami: budyniowym i śmietank...

Odsłon: 9646

60 min
15

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

3
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

1
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

2
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

1