MasterChef rozpoczyna poszukiwania nowych uczestników!

Już 7 kwietnia ruszają castingi do szóstej edycji popularnego na całym świecie programu MasterChef. To szansa dla wszystkich tych, którzy marzą o tym, by rozwinąć swój kulinarny talent i spróbować swoich sił pod okiem Magdy Gessler, Anny Starmach oraz Michela Moran.

MasterChef to nie tylko rywalizacja, to także fantastyczna przygoda i podróż życia. Kolumbia, Nowy York, Maroko - te niezapomniane miejsca znalazły się na kulinarnej mapie podróży uczestników poprzednich edycji. Jaki kraj tym razem będzie inspiracją dla kucharzy?

Już w kwietniu w czterech największych miastach Polski każdy, kto jest pełnoletni i chciałby spróbować swoich sił w kuchni MasterChefa ma szansę spełnić swoje marzenie! Wrocław, Kraków, Poznań oraz Warszawa - to właśnie w tych miastach odbędą się castingi do programu, który wielu miłośnikom gotowania otworzył drzwi do dalszej kariery. O udział w MasterChefie może walczyć każdy, kto ukończył 18 lat, gotuje amatorsko i wypełnił formularz zgłoszeniowy na stronie masterchef.tvn.pl

Harmonogram castingów (start godz. 9:00):

  • 7 kwietnia - Wrocław - Hotel Mercure Centrum - plac Dominikański 1
  • 9 kwietnia - Kraków - Hotel Swing - ul. Dobrego Pasterza 124
  • 21 kwietnia - Poznań - Hotel Mercure Centrum - ul. Roosevelta 20
  • 23 kwietnia - Warszawa - Hotel Puławska Residence - ul. Puławska 361

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
5
15 min
24
Desery Szyszki z kajmaku

Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...

Odsłon: 135

60 min
5
Desery Lody w waflu

Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...

Odsłon: 896

15 min
14

Polecane artykuły

14
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13