„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu! Startują castingi do programu.

Po kilkuletniej przerwie Telewizja Polsat wraca z kulinarnym reality show „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. Ruszyły właśnie castingi do kolejnej edycji kulinarnego show, które podbiło serca widzów na całym świecie.

„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu

Amerykańska edycja wykreowała gwiazdę Gordona Ramsay’a. Liczne kolejne edycje m.in. w Stanach Zjednoczonych, Niemczech, Francji, Hiszpanii, Finlandii, Danii, Belgii, Rumunii, Rosji oraz na Litwie i Ukrainie gromadziły miliony widzów, którzy śledzili poczynania uczestników.                             

W poprzednich sześciu edycjach polskiej wersji rolę szefa pełnili Wojciech Modest Amaro i Michał Bryś. Tym razem na czele polskiej piekielnej kuchni stanie nowy szef!

Ostra selekcja ma wyłonić podczas castingów grupę pasjonatów gotowania, którzy powalczą o wygraną, czyli nagrodę pieniężną w wysokości 100 tys. zł.  Skompletowanie składu uczestników potrwa kilka tygodni. Poszukiwani są ochotnicy, którzy będą gotowi zamknąć się w willi, bez kontaktu ze światem zewnętrznym przez kilka tygodni, aby oddać się swojej największej pasji – gotowaniu i zawalczyć o własne marzenie o pracy w prawdziwej restauracji.  

Uczestników czeka ognista przeprawa – mocna szkoła życia i gotowania pod okiem profesjonalistów. Aby wziąć udział w castingu, należy wypełnić formularz na stronie hellskitchen.polsat.pl.

Nowa seria programu ma pojawić się na antenie stacji w jesiennej ramówce. Producentem wykonawczym reality show jest firma Jake Vision.

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
9
Desery Kokosowa biała chmurka bez pieczenia

Delikatne ciasto kokosowe z wiśniami. Szybciutkie i proste w wykonaniu. Ideal...

Odsłon: 800

15 min
16

Polecane artykuły

Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

0
Informacje Od tygodni króluje w naszym domu. Najlepsze smarowidło do kanapek, dzieci je uwielbiają

Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z masła na rzecz zdrowszych smarowideł do chleba. Na kanapkach królują warzywne pasty z ciecierzycy, c...

3
Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

4