Ewa_Gotuje

Between kitchen & dining room - targi od kuchni do jadalni

W dniach 22-23 kwietnia w Hali Koszyki, w Warszawie odbędą się targi Between kitchen & dining room. Jest to nowy cykl targów, na których prezentować się będą firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, m.in.: meble, ceramika, naczynia, AGD, akcesoria dekoracyjne oraz artykuły spożywcze.

Na pierwszym piętrze Koszyków zaprezentuje się selekcja około 30 wystawców, zarówno małych, niezależnych projektantów i firm oraz dużych, uznanych marek - polskich i zagranicznych.

Wśród wystawców znajdą się takie marki jak: Miele, Smeg, Duka, Stokowski Gallery, Wild Wood Stories, MANO.ceramics, Silly Design,

August Design Studio, Vzorcovnia, LeDuvel, Divani, Kwiaty Amarant.

Uzupełnieniem oferty Targów będzie selekcja firm z ekologicznymi produktami spożywczymi, m.in.: Coco Bowls, Pszczelarium, DreamPeas, czy Soti Natural.

Partnerem Between jest firma Miele, producent najwyższej klasy urządzeń AGD. Dla gości wydarzenia Miele stworzy strefę świeżości pełną kolorowych warzyw i owoców. Chłodziarko-zamrażarka Miele Black Board Edition, która na co dzień pomaga w uporządkowaniu codziennych wyzwań, tym razem pozwoli spełniać pasje artystyczne. Twórcy najlepszych grafik stworzonych na tablicowym froncie będą mieli szansę wygrać cenne vouchery na warsztaty kulinarne w Miele Experience Center. Miele zaprasza także do strefy świeżości dzieci, na które będą czekały drobne upominki.

Wejście na Targi jest bezpłatne.

Smaker objął wydarzenie patronatem.

Więcej na temat Targów przeczytasz tutaj.

 

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
5
60 min
1
15 min
1

Polecane artykuły

14
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13