Wielkanocne pierogi z białą kiełbasą i ziemniakami. Palce lizać!
Pierogi w tym wydaniu śmiało możesz podać w święta wielkanocne. Ich sekretem jest bowiem pyszna i soczysta biała kiełbasa, która często ląduje też w żurku czy barszczu białym. Dodaj jeszcze kilka składników do farszu i danie gotowe!
Polecane artykuły
Kurkuma może regulować poziom cholesterolu i wspierać pracę serca. Choć najczęściej używamy jej jako przyprawy, warto wiedzieć, że można z niej tak...
Z czym kojarzy Wam się lato? Nam przede wszystkim z nowalijkami – rzodkiewką, szparagami, ale także… kapustą. Bo młoda kapusta to prawdziwy przysma...
Pistacje to orzechy, które zachwycają nie tylko swoim smakiem, ale również bogactwem składników odżywczych i wszechstronnym zastosowaniem w przepis...
Tempeh to produkt uznawany za jeden z najbardziej wartościowych zamienników mięsa. Jako że powstaje on z soi, często mylony jest z tofu. Czym różni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 116
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 51
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
Odsłon: 163
Niedawno upiekłam w aifryerze crumble truskawkowe, czyli zapiekane truskawki...
Odsłon: 39