Świetny dodatek do mięsa z grilla. Przepis na konfiturę z cebuli

Planujesz grilla w majówkę i szukasz oryginalnych smaków, którymi zaskoczysz gości? Do soczystego mięsa dołóż więc odrobinę konfitury z cebuli. I to nie byle jakiej, bo czerwonej! Dzięki temu połączeniu zyskasz odrobinę słodyczy i ostrości, a twoje kruche mięso będzie miało naprawdę wyjątkowy aromat. Przekonaj się, jak zrobić konfiturę z cebuli.

Polecane artykuły

14
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
8
Desery Jabłecznik na biszkoptach

Jabłecznik przygotowałam z przepisu Kulinarna chwila - oto link do przepisu h...

Odsłon: 164

30 min
12