Ewa_Gotuje

Rewelacyjny sposób na liście z rzodkiewki!

Wykorzystałeś już rzodkiewkę, ale nie chcesz pozbywać się jej liści? Świetnie, zrób z nich pesto! Będzie idealnym dodatkiem do razowego makaronu i świeżych pomidorków. Polecamy to lekkie i pełne różnych smaków danie.

 

Polecane artykuły

14
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
5
60 min
1
15 min
1