Pstrąg z ziołami i salsą verde
Lekkie danie z pstrągiem w roli głównej. Sekretem wyjątkowego smaku jest sos verde, który wykonasz z garści natki pietruszki, kaparów, koperku i szalotki. Tak aromatycznej ryby jeszcze nie jadłeś! Zdrowe, pyszne danie, idealne na obiad lub kolację.
Polecane artykuły
Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...
Krewetki to niezwykle uniwersalny składnik dań, który zapewnia nie tylko wartościowe białko, ale również kwasy wielonienasycone. To także przysmak...
Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...
Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
- Polska
- Dietetyczne
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Grzyby
- Orzechy
- Przyprawy
- Zapiekanki
- Jajka
Odsłon: 1258
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1626