Pieczony kalafior, tahini i granat!
Lubisz zaskakiwać swoich domowników nietypowymi daniami? Jeśli tak, to koniecznie wypróbuj przepis na pieczony kalafior z dodatkiem tahini i granatu. To wyjątkowe połączenie delikatnego kalafiora, sezamowego smaku tahini oraz słodycz granatu. Pycha!
Polecane artykuły
Krewetki to niezwykle uniwersalny składnik dań, który zapewnia nie tylko wartościowe białko, ale również kwasy wielonienasycone. To także przysmak...
Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...
Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...
Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Włoska
- Francuska
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130