Konfitura z brzoskwiń w wersji wytrawnej

Takiej konfitury z brzoskwiń jeszcze nie próbowałeś. Będzie idealnym dodatkiem do serów i mięs. Inne składniki, towarzyszące słodkim owocom, sprawiają, że konfitura nabiera wytrawnego smaku. Przekonaj się jaka jest pyszna!

Polecane artykuły

Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3
Informacje Działa przeciwalergicznie i przeciwmiażdżycowo. Jak stosować miód wiosenny?

Wiosna to czas, w którym natura budzi się do życia - to właśnie dzięki zmieniającym się porom roku możemy czerpać z jej dobrodziejstw całymi garści...

0
Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Pieczywo Chleb na maślance

Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...

Odsłon: 667

30 min
11
60 min
16