Grochówka na wędzonym boczku

Rozgrzewająca zupa, idealna na jesień, która doda ci energii? Przygotuj grochówkę na wędzonym boczku. Takie danie przypadnie do gustu wszystkim fanom tradycyjnej kuchni, którzy cenią sobie klasyczne, mięsne smaki. To niezwykle sycąca i aromatyczna propozycja!

Polecane artykuły

Informacje Szczaw – ulubione warzywo naszych babć. Co można z niego zrobić?

Dla jednych szczaw to zwykły chwast, dla innych – smaczne i bardzo zdrowe warzywo. Pomaga przy obrzękach i dolegliwościach układu pokarmowego, spow...

1
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

5
14
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Babka piaskowa z rodzynkami

Babka piaskowa to ciasto, którego nie trzeba przedstawiać. Proste, pyszne, ar...

Odsłon: 85

30 min
2
60 min
2
Dania główne Gołąbki babci Zosi

Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...

Odsłon: 418

30 min
8