Chipsy ze skórek bobu

Sezon na bób trwa niezbyt długo, więc trzeba go odpowiednio wykorzystać. Co robisz ze skórkami po zjedzeniu warzywa? Jeśli wyrzucasz, to mamy dla ciebie lepsze rozwiązanie. Wypróbuj przepis na chipsy ze skórek z bobu. To naprawdę oryginalna i pyszna przekąska.

Polecane artykuły

Informacje Szczaw – ulubione warzywo naszych babć. Co można z niego zrobić?

Dla jednych szczaw to zwykły chwast, dla innych – smaczne i bardzo zdrowe warzywo. Pomaga przy obrzękach i dolegliwościach układu pokarmowego, spow...

1
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

5
14
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Babka piaskowa z rodzynkami

Babka piaskowa to ciasto, którego nie trzeba przedstawiać. Proste, pyszne, ar...

Odsłon: 93

30 min
2
60 min
2
Dania główne Gołąbki babci Zosi

Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...

Odsłon: 431

30 min
8