Joanna Jagodzińska

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje z dotyczące kulinariów, zdrowych diet oraz żywieniowych nowinek. Poznaj Joannę Jagodzińską – dziennikarkę serwisu Smaker.pl

Dziennikarka serwisu Smaker.pl - Joanna Jagodzińska

Mimo iż kończyłam studia humanistyczne, w redakcji Smaker.pl zajmuję się przede wszystkim pracą nad rozwojem serwisu i aplikacji. Współpracuję z projektantami i programistami. Wraz z nimi wymyślam, testuje, a później wcielam w życie zmiany zarówno wizualne, jak i funkcjonalne. W przerwie między codziennymi obowiązkami jako product managera zdarza mi się pisać artykuły o tematyce około kulinarnej.

W wolnym czasie lubię oglądać kryminalne seriale, czytać biograficzne książki i zgłębiać wiedzę na temat behawiorystki zwierząt. Jako wnuczka cukiernika uwielbiam piec ciasta dla swoich bliskich.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz do mnie na adres: smaker@firma.interia.pl

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
3
Napoje Domowy kompot z rabarbaru

Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...

Odsłon: 71

15 min
0
Przetwory Syrop z kwiatów hyćki-czarnego bzu

Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...

Odsłon: 148

>60 min
2

Polecane artykuły

Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

0
Informacje Od tygodni króluje w naszym domu. Najlepsze smarowidło do kanapek, dzieci je uwielbiają

Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z masła na rzecz zdrowszych smarowideł do chleba. Na kanapkach królują warzywne pasty z ciecierzycy, c...

3
Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3