Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troche inna kartoflanka, sycaca i rozgrzewajaca
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 109
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 168
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 217
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 109
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 168
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 217
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Składniki
Ziemniaki kroimi w kostke i zalewamy bulionem, stawiamy do gotowania. Tarkujemy na warzywa, cebule i parowke kroimy w drobna kostke. Wszystko razemm podsmazamy na masle i dodajemy do gotujacych sie ziemniakow. Smietane zachartowac z odrobina goracej zupy i wlac do garnka. Doprawic sola i pieprzem. Oproszyc koperkiem.