Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta,lekka i smaczna:))
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 271
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 419
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 271
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 419
Składniki
Do garnka wlewamy 2,5-3 litry wody,wkładamy skrzydełka i kostkę warzywną,gotujemy
Gdy zupa zacznie się gotować dodajemy przyprawy i wsypujemy fasolkę
Po pół godziny wsypujemy pozostałe warzywa pokrojone w kostkę,dlatego tak robię,ponieważ wolę fasolkę dłużej pogotować aby była miękka i nie miała twardych nitek
Kiedy warzywa będą już miękkie a zupa będzie miała dobry smak,śmietanę mieszamy z dwoma łyżkami zupy,dodajemy do zupy,zagotować i gotowe
Zupę podaje z makaronem,ale można też z ziemniakami
Smacznego!!!