Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorówki i rosołu nic w naszym domu nie przebije, ale jak nie mam czasu to taka szybką zupka tez się moje szkraby zajadają. Sycąca, rozgrzewająca i naprawdę smaczna.
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 119
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 365
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 119
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 365
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Składniki
Mięso pokroić w kostkę, oprószyć solą, pieprzem, oregano i ostrą papryką. Cebulkę pokroić drobno. Mięso i cebulę podsmażyć na patelni do zrumienienia. Do dużego garnka z gotującą się wodą wrzucić podsmażone mięso i cebulę. Marchewkę obrać, pokroić w słupki, dorzucić do wywaru. Dodać kilka gałązek świeżej pietruszki. Wszystko gotować aż marchewka zmięknie. Soczewicę przepłukać, kukurydzę, groszek, fasolę odsączyć z zalewy - wszystko dorzucić do garnka. Dodać przecier pomidorowy, doprawić do smaku, chwilę pogotować,aby składniki się przegryzły. Pyszne, sycące danie :)