Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z selera naciowego"
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 6615
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 56
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 6615
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 56
Składniki
Łodygi selera naciowego oczyść, pokrój w drobną kostkę. Cebulę obierz, posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, włóż cebulę i seler, podsmaż. Ostudź, zmiksuj razem z topionym serkiem.
Masę włóż do rondla, wlej bulion warzywny, gotuj na małym ogniu kilka minut. Wlej sok z cytryny, przypraw do smaku imbirem, solą i pieprzem. Zupę podawaj posypaną groszkiem ptysiowym.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,20 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie