Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z rzodkwią"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Odkąd moja córeczka urosła i zaczęła jeść posiłki ze mną, przykładam dużą wagę do zdrowego gotowania. Ta zupka jest dowodem. Przepis przysłała Aleksandra Misiuk z Porajowa
Marchewki i ziemniaki pokrój w kostkę, por w paseczki, seler oczyść. Warzywa zalej wodą w rondlu, oprósz solą, gotuj do miękkości.
Rzodkwie pokrój w kostkę. Dodaj do miękkich warzyw, gotuj jeszcze 5 minut. Natkę opłucz, osusz, posiekaj. Gorącą zupę rozlej do talerzy, dodaj śmietanę. Posyp natką i pieprzem białym.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,60 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie