Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z rzodkiewkami"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 165
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 219
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 165
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 219
Składniki
Do garnka wlej zsiadłe mleko, kefir, jogurt oraz mleko. Dodaj opłukaną i posiekaną sałatę, pokrojoną w cienkie plasterki rzodkiewkę, posiekaną dymkę oraz kawałki ogórka. Dołóż drobno posiekany koperek, wymieszaj, dopraw solą morską. Trzymaj w lodówce do czasu podania.Źródło: Na żywo