Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej zupki jeszcze nie jedłeś/ aś, jak raz posmakujesz, będziesz prosił o dokładkę. Zupa przygotowana na bazie warzyw z dodatkiem mięsa z kurczaka. Zupa taka może stanowić danie jednogarnkowe, które zastąpi nam również drugie danie.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
1. Marchew, selera obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach. Cebulę obieram drobno kroję. 2. Cebulę w garnku smażę na rozgrzanym maśle, dodaję marchew oraz selera. Smażę 10 minut i podlewam wodą, wsypuję sól, pieprz, zacierki, wrzucam kostkę warzywną. 3. Mięso kroję w kostkę, przekładam do zupy, gotuję około 30 minut. Natkę pietruszki oraz koperku drobno siekam, dodaję na koniec gotowania. 4. Zupa gotowa. 5. Smacznego