Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapuśniak kto nie lubi ? chyba nie ma takich osób a już ugotowany na skórach wieprzowych to smak z czasów dzieciństwa no i na każdą kieszeń
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20704
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 57
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5209
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 75
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20704
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 57
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5209
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 75
Składniki
Wlać do garnka 2 litry wody dodać skóry, ziela angielskie, liść laurowy oraz przyprawę uniwersalną gotować do pół miękkości skór, po tym czasie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości. Po tym czasie dodać kapustę kiszoną z cebulą i gotować na wolnym ogniu do jej miękkości
Jak kapusta jest miękka wsypać pieprz oraz majeranek, zamieszać i zagotować przez 5 - 10 minut