Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z groszkiem"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 139
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 839
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 92
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 543
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 139
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 839
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 92
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 543
Składniki
Do garnka wlej wodę (ok. 2 l.), włóż liść laurowy i przyprawy w ziarnach. Dodaj pokrojone marchewki, kalarepkę i por. Gotuj 10-15 min, następnie dodaj pokrojoną cukinię ze skórką, groszek, pokrojoną fasolkę i dalej gotuj 10 min.
Na koniec dodaj pokrojone ziemniaki, lekko osól i gotuj, aż zmiękną. Dopraw majerankiem i estragonem, podgotuj chwilę, na koniec dopraw solą i pieprzem, dodaj łyżkę oliwy i przeciśnięty czosnek. Podaj z zieleniną.Źródło: Świat kobiety