Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, łatwa do zrobienia i oryginalnie podana. Wszyscy domownicy będą nią zachwyceni.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 200
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 200
Składniki
Cebulę, paprykę pokrój w kostkę. Marchew obierz i pokrój w cienkie słupki a pieczarki w plasterki. Na oleju i maśle podsmaż pokrojone warzywa (ok. 15 minut). Cukinię pokrój w kostkę. Podsmażone warzywa i cukinię przełóż do garnka. Zalej bulionem i gotuj przez kwadrans. Dodaj kaszę i gotuj do czasu aż zupa zacznie gęstnieć. Dopraw do smaku solą i pieprzem.