Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta, zdrowa zupa. Polecam!
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 20
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 117
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6635
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1275
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 20
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 117
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6635
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1275
Składniki
Z gołąbka i gałązki selera przygotować wywar. Następnie dodać do niego obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować ok. 12 min. Następnie dodać pozostałe warzywa obrane i starte na dużych oczkach. Gotować kolejne 10 min. Przyprawić do smaku.
Na końcu dodać śmietanę wymieszaną z mąką i zagotować. Mięso z zupy wyciągnąć, obrać i dodać z powrotem. Zupę podawać z kleksem śmietany :) Smacznego!