Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 515
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 515
Składniki
Pokrój sparzone, obrane pomidory, mięso, papryki. Zagotuj bulion. Mięso podsmaż na smalcu, wrzuć do gotującego się bulionu.
Po kilku minutach zdejmij szumy, włóż przyprawy, pokrojoną paprykę oraz pomidory. Gotuj godzinę na małym ogniu.
Oczyść ziemniaki oraz marchew, pokrój. Włóż do zupy i znów gotuj 30 min. Włóż koncentrat, zagotuj. Przypraw zupę solą, cukrem, pieprzem i jeszcze raz zagotuj.
Porcje 8
120 min
Cena 3,10 zł
Kalorie 335 kcalŹródło: Takie jest życie