Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna,rozgrzewa,a dlatego ja zrobilam bo u mnie zimno i ciagle pada,wiec poprawilam wszystkim humor.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 19
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 47
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 43
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 852
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 187
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 19
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 47
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 43
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 852
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 187
Składniki
boczek,cebule i czosnek podus w garczku w ktorej bedzie gotowana zupa.
wszystkie warzywa pokruj w kostke,najlepiej zeby wszystkie mialy ten sam rozmiar
dodaj warzywa i przyprawy,poddus pare minut i dodaj bulion,gotuj na malym ogniu 45 min,pod koniec gotowania dodaj fasole,u mnie z puszki i brazowa ugotowana dzien wczesniej,ale to nie konieczne.
podawac z grzankami czosnkowymi.