Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 52
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 60
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 57
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 52
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 60
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 57
Składniki
Cebulę obierz z łupin. Posiekaj wraz z czosnkiem i zeszklij na rozgrzanym maśle. Po chwili zalej wywarem i doprowadź do wrzenia.
2. Marchewki obierz, umyj i pokrój na plasterki, włóż do zupy.
W czasie gdy zupa będzie się gotowała, przygotuj paprykę. Umyj i włóż na kilka min. do rozgrzanego piekarnika.
Po wyjęciu zdejmij przypieczoną skórkę i pokrój paprykę w drobną kosteczkę. Włóż do zupy. Jednocześnie dodaj kołduny i pokrojone w kostkę pomidory.
Po 10 min wsyp ser i dodaj listki bazylii.
<strong>1,90 zł 360 kcal</strong>
<strong>porcja</strong>Źródło: Telemax