Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa powstała z końcówek warzyw jakie były w lodówce.Nic się nie zmarnowało,a zupa wyszła przepyszna:)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 42
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 62
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1005
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 228
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 42
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 62
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1005
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 228
Składniki
Warzywa pokroić w kostkę ,prócz ziemniaka,brukselki i brokuła i wrzucić do garnka. Zalać wodą by warzywa były przykryte. Gotować 30min Po tym czasie dodać makaron,dalej gotować około 5 min. Dodać pokrojonego ziemniaka ,różyczki brokuła i brukselkę. Dodać pastę paprykową i przyprawy. Kiedy warzywa są już miękkie wlać zahartowaną śmietanę,uzupełnić wodą lub bulionem jak zupa jest za gęsta. Zagotować.
Smacznego życzę!