Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka zupa z komosą to pyszne danie i duża porcja witamin i białka
Klasyczna papryka faszerowana mięsem mielonym. Ale tym razem wykorzystam mięs...
Odsłon: 27
Klasyczna papryka faszerowana mięsem mielonym. Ale tym razem wykorzystam mięs...
Odsłon: 27
Składniki
1. rozgrzać masło, dodać pokrojoną cebulę, czosnek i pokrojone w kostkę ziemniaki, smażyć chwilę, zalać gorącą wodą, posolić, gotować na małym ogniu, 2. gdy ziemniaki będą prawie miękkie dodać pozostałe warzywa i wypłukaną komosę, gotować do miękkości, na koniec zaprawić zupę śmietaną, doprawić sosem sojowym i pieprzem, dodać pokrojoną natkę i koperek, chwilę trzymać jeszcze na małym ogniu, smacznego