Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa tajska z mięsem"
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2316
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 730
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 4113
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 455
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2316
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 730
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 4113
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 455
Składniki
Kostkę rosołową rozpuść w wodzie. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień. Wsyp warzywa chińskie i gotuj na małym ogniu 10 minut.
W tym czasie uformuj z mięsa mielonego małe kulki i dorzuć je do garnka wraz z makaronem.
Masło podsmaż z mąką, dodaj do zupy, wymieszaj i rozlej na talerze. Udekoruj natką i koperkiem.
Róża Turok z Zielonej GóryŹródło: Super TV